Reactie plaatsen

Reacties

Tom, Annemiek en Bas
4 dagen geleden

Marielle was voor ons een erg fijne kraamverzorgster. Het is een kunst om op de achtergrond aanwezig te zijn maar tegelijk ook die enorme helpende factor. Geen vraag te gek en altijd werd er meegedacht. Een stukje humor konden wij ook waarderen, dat is ook fijn! Kortom, een mooi pakket met kwaliteiten die je maar wat graag in huis hebt in je kraamtijd.

We hebben veel van jou mogen leren en we gunnen ieder gezin een kraamverzorgster zoals jij!

Lieve groet Tom, Annemiek en Bas

Aneta en Philip
een maand geleden

Wat een fijne kraamweek hebben wij achter de rug, mede dankzij Mariëlle! We moesten de tering naar de nering zetten dankzij de uitgelopen verbouwing en de kleine die zich mooi op tijd aandiende. We moesten echt een beetje kamperen in ons eigen huis, en daar heeft Mariëlle uitstekend bij geholpen! Mariëlle, dank voor alle praktische info en het meedenken, dat is toch echt jouw kracht.

Groetjes,

Philip, Aneta en Milú

Anne Luigjes
een maand geleden

8 dagen lang mochten wij genieten van Marielle. Marielle kwam assisteren tijdens de bevallen, ze hielp mee en steunde ons. Verder in de kraamweek rommelde ze gewoon lekker aan en deed haar ding, heerlijk is dat. Ook betrok ze onze dochter van 2,5 maat erbij en mocht Marielle altijd mee helpen. Samen schoonmaken, was opvouwen tot samen naar de speeltuin, knutselen en pannenkoeken bakken.

Kort om: Marielle je bent een top kraamverzorgster, we hebben van jouw genoten. Dank hiervoor. Wendy heeft het nog over jou.

Liefs,

Hans, Anne, Wendy en Sophie

Marleen
2 maanden geleden

8 dagen lang maakte mijn hart een sprongetje als om half 9 de deurbel ging. Marielle maakte de dag tot een verzorgd feestje en zo kwam ik eraan toe om elke dag mijn rust te pakken om weer aan te sterken. Marielle wist, nog voordat ik het vroeg, wat ik nodig had. Er was haar niks te veel. Als kraamvrouw kon ik alleen maar jaloers zijn op haar energie. We hebben gezellige gesprekken gevoerd en als ze weg ging was alles spic en span. Ze voorzag me van de nodige preventie en tips maar drong niks op. Ook met mijn oudere zoontje van 7 ging ze gezellig en liefdevol om. Marielle is een topvrouw met een grote vakbekwaamheid en voel me erg dankbaar dat ik op die heerlijke kraamweek vreugdevol kan terugkijken.

Mariët
3 maanden geleden

Wij hebben een hele gezellige en fijne kraamweek gehad! We zijn heerlijk verzorgd. Je hebt ons goed op weg geholpen en veel goede tips en adviezen gegeven. Veel dank! Groetjes Ian & Mariët en Liene

Thirza en Rik
5 maanden geleden

Wat een fijne ervaring was dit! Mariëlle is een kundige en prettige kraamverzorgende om je te ondersteunen in de kraamweek. Ze is zorgzaam voor zowel moeder als kind en is zowel professioneel als warm in haar contact met ons als gezin. Heerlijke fruitsalades en ontbijt met koffie op bed was een welkome bonus. We missen je nu al!

Jasmijn
6 maanden geleden

Dankzij jou hebben we een hele fijne kraamweek gehad. We hebben veel kunnen leren en sparren over situaties. We hebben heerlijke ontbijtjes en fruit hapjes gehad. En zelfs de katten zijn verwend en hebben de aandacht gekregen die wij ze even niet konden geven.
Bedankt voor deze fijne tijd.
Liefs, Jasmijn, Robbert-Jan & Puck
🐾 Ted & Ed

Eline
7 maanden geleden

Mede door Marielle hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Je straalt passie, liefde en kundigheid uit voor je mooie vak.
Het was gezellig, we hebben gelachen maar ook voor een traan was er ruimte.
Ook de gezelligheid naar onze andere dochter van 20 maanden was top.
Al met al een dikke vette pluim voor jou.
Liefs, Arnoud, Eline, Madelief en Florine

Jacqueline Siderius
9 maanden geleden

De afgelopen 8 dagen hebben wij mogen genieten van de hulp van Mariëlle. We werden na thuiskomst vanuit het ziekenhuis om 21.00 direct opgevangen door haar voor de opstartzorg. Ze is een zeer kundige, ervaren en lieve dame waar wij als kersverse ouders enorm veel van hebben geleerd. Met deze goede start kijken wij erg positief terug op de kraamweek! Mariëlle, bedankt voor alle goede zorgen! We zijn super trots dat wij jouw eerste gezinnetje mochten zijn. Liefs, Jacqueline, Kevin & Jacky