Reactie plaatsen

Reacties

Ronald, Daisy en Luca
4 maanden geleden

Tijdens mijn zwangerschap kon ik al terecht bij Mariëlle met vragen, voorbereiding en andere zaken. Toen onze zoon plots 3 weken te vroeg geboren werd stond Mariëlle op de dag van (ziekenhuis)ontslag meteen op de stoep. Gezellig, kundig, lief en vol met goede tips en trucs hielp Mariëlle ons de kraamweek door. Zorg op maat is precies wat zij ons bood. Luisterde en voelde goed aan wat wij als gezin en familie nodig hadden en paste zich daar op aan. We hebben hele fijne dagen gehad en wij als kersverse ouders hebben veel van haar mogen leren in korte tijd. Voor ons een dikke tien. Liefs, Ronald, Daisy en Luca

Jonathan, Heidi en Yarah
5 maanden geleden

Wij hebben mede dankzij Mariëlle een voorspoedige thuisbevalling en kraamweek gehad. In de weken voor de bevalling voelden wij ons al met haar verbonden. Tijdens de kraamweek verzorgde zij ons alle drie, deelde zij haar deskundigheid en ervaring en was het ontzettend gezellig!
Dankbaar dat ik alles aan haar kon vragen en zij haar kennis deelde en ons op weg hielp met de verzorging van Yarah.
Wij missen haar en bevelen haar zeker warm aan bij ieder echtpaar die hun eerste kindje verwacht.

Lieke
6 maanden geleden

Tijdens de kraamweek van onze eerste zoon heeft Mariëlle ons fantastische geholpen en er een gezellige week van gemaakt die voorbij is gevlogen.
Alle tips en support die je nodig hebt bij de geboorte van je eerste kind hebben we gekregen. Het was precies de week die wij voor ogen hadden en waar wij op hoopten dat de week zou brengen. Wij zouden Mariëlle dan ook aanbevelen als Kraamzorg.

Lieke, Mathijs en Luke

Philip Bia Niek en Lina
7 maanden geleden

Wat was het fijn. Tijdens de zwangerschap al elke keer contact. En wat is het fijn als er ik het laatst wat zorgen zijn en je dat al kan delen met de kraamverzorgster.

Uiteindelijk 2'5 week te vroeg bevallen. Maar Mariëlle had meteen een oplossing en iemand klaar staan voor ons. Heb hier zelf niks voor hoeven doen. En de vervangster was 5 minuten nadat we thuis waren uit het ziekenhuis er al.. echt top.

Na 2 dagen kwam Mariëlle gezellig in ons gezin. Wat zijn we verwend met fruit. En als afsluiting de pannenkoeken.

We kijken terug op een gezellige en ontspannen week.

Philip, Bia , Niek en Lina

Tom, Annemiek en Bas
7 maanden geleden

Marielle was voor ons een erg fijne kraamverzorgster. Het is een kunst om op de achtergrond aanwezig te zijn maar tegelijk ook die enorme helpende factor. Geen vraag te gek en altijd werd er meegedacht. Een stukje humor konden wij ook waarderen, dat is ook fijn! Kortom, een mooi pakket met kwaliteiten die je maar wat graag in huis hebt in je kraamtijd.

We hebben veel van jou mogen leren en we gunnen ieder gezin een kraamverzorgster zoals jij!

Lieve groet Tom, Annemiek en Bas

Aneta en Philip
8 maanden geleden

Wat een fijne kraamweek hebben wij achter de rug, mede dankzij Mariëlle! We moesten de tering naar de nering zetten dankzij de uitgelopen verbouwing en de kleine die zich mooi op tijd aandiende. We moesten echt een beetje kamperen in ons eigen huis, en daar heeft Mariëlle uitstekend bij geholpen! Mariëlle, dank voor alle praktische info en het meedenken, dat is toch echt jouw kracht.

Groetjes,

Philip, Aneta en Milú

Anne Luigjes
8 maanden geleden

8 dagen lang mochten wij genieten van Marielle. Marielle kwam assisteren tijdens de bevallen, ze hielp mee en steunde ons. Verder in de kraamweek rommelde ze gewoon lekker aan en deed haar ding, heerlijk is dat. Ook betrok ze onze dochter van 2,5 maat erbij en mocht Marielle altijd mee helpen. Samen schoonmaken, was opvouwen tot samen naar de speeltuin, knutselen en pannenkoeken bakken.

Kort om: Marielle je bent een top kraamverzorgster, we hebben van jouw genoten. Dank hiervoor. Wendy heeft het nog over jou.

Liefs,

Hans, Anne, Wendy en Sophie

Marleen
8 maanden geleden

8 dagen lang maakte mijn hart een sprongetje als om half 9 de deurbel ging. Marielle maakte de dag tot een verzorgd feestje en zo kwam ik eraan toe om elke dag mijn rust te pakken om weer aan te sterken. Marielle wist, nog voordat ik het vroeg, wat ik nodig had. Er was haar niks te veel. Als kraamvrouw kon ik alleen maar jaloers zijn op haar energie. We hebben gezellige gesprekken gevoerd en als ze weg ging was alles spic en span. Ze voorzag me van de nodige preventie en tips maar drong niks op. Ook met mijn oudere zoontje van 7 ging ze gezellig en liefdevol om. Marielle is een topvrouw met een grote vakbekwaamheid en voel me erg dankbaar dat ik op die heerlijke kraamweek vreugdevol kan terugkijken.

Mariët
10 maanden geleden

Wij hebben een hele gezellige en fijne kraamweek gehad! We zijn heerlijk verzorgd. Je hebt ons goed op weg geholpen en veel goede tips en adviezen gegeven. Veel dank! Groetjes Ian & Mariët en Liene

Thirza en Rik
een jaar geleden

Wat een fijne ervaring was dit! Mariëlle is een kundige en prettige kraamverzorgende om je te ondersteunen in de kraamweek. Ze is zorgzaam voor zowel moeder als kind en is zowel professioneel als warm in haar contact met ons als gezin. Heerlijke fruitsalades en ontbijt met koffie op bed was een welkome bonus. We missen je nu al!