Reactie plaatsen

Reacties

Robert, Carline & Kensi
20 dagen geleden

Na Mariëlle bij de eerste als kraamverzorgster gehad te hebben, wisten we dat we haar bij de tweede ook graag wilden hebben en dat is gelukt! Ook dit keer hebben we de kraamweek weer als erg fijn ervaren. Het voelt heel vertrouwd om Marielle in huis te hebben rond lopen, en het is bovendien erg gezellig. Ook zo leuk om te zien hoe onze eerste op haar reageerde. Mariëlle heeft ons weer van instructies, informatie en tips (en ‘oh ja!’ momentjes ;-)) voorzien. Daarnaast keek ze goed naar wat we nodig hadden, wat zorgde voor een ontspannen kraamweek. Gewoon een top kraamverzorgster dus!

Papa en Mama van Nathan
2 maanden geleden

Mariëlle Kwam bij ons binnen en de sfeer wat meteen super. Ze heeft ons goed ondersteund in de gehele kraamweek. Ook onze oudste dochter was helemaal fan :) ! Super fijne en leuke tijd gehad samen, hierdoor volledig kunnen genieten van ons gezinnetje 🥰.

Ronald en Daisy
3 maanden geleden

Marielle kwam voor de tweede keer bij ons kramen. Na een hele fijne eerste kraamweek hoefde wij geen moment na te denken om haar opnieuw te vragen bij onze tweede baby. Fijne intake, heldere afspraken en vooral een fantastische kraamweek. Wij werden de hele week goed verzorgd en op weg geholpen met alle info en tools voor onze baby. Ook onze peuter werd niet vergeten en kreeg al snel een leuke klik met Marielle. Hij vraagt nog elke ochtend naar "Mia". Onwijs bedankt voor de heerlijke week en de goede zorgen! Liefs van ons

Jade
6 maanden geleden

We hebben fijne dagen met Marielle als kraamhulp gehad, ze gaf veel tips en advies waar nodig.

Papa en mama van Abel
7 maanden geleden

De ochtend na de geboorte van onze zoon stapte Mariëlle ons huis binnen. We hadden geen idee wie ze was; enkel dat ze de zorg overnam van een collega. Al snel voelde het echter heel vertrouwd.
Het was fijn hoe ze zorg op maat bood, afgestemd op onze wensen en behoeften. Altijd positief, ontspannen, met een luisterend oor en zo nu en dan met een dosis humor. Leuk ook om te zien hoe natuurlijk de omgang met onze andere kinderen was, en hoe Mariëlle hen betrok bij de zorg voor hun kleine broertje.
Het maakt dat we terugkijken op een hele fijne kraamweek.

Familie Steenland
8 maanden geleden

Mariëlle kwam bij ons na de bevalling van ons eerste kindje. Wat fijn om haar in huis te hebben die eerste week. We moesten nog zoveel leren en voelden ons regelmatig onzeker. Maar Mariëlle stelde ons gerust, leerde ons de fijne kneepjes en was bovenal ontspannen. Ze had niet alleen aandacht voor onze dochter en mij maar ook voor mijn vriend en voor onze hond. Ze zorgde dat ik op tijd rust nam en nam de tijd om me aan te horen wanneer ik even mijn verhaal kwijt moest. Toen het tijd voor haar werd om afscheid te nemen vond ik dat erg jammer, niet omdat ik me angstig voelde het alleen te moeten doen, ze heeft me voldoende handvatten gegeven waardoor ik dat met vertrouwen tegemoet zag, maar omdat het gewoon echt gezellig was met Mariëlle in huis. Ik zou iedereen Mariëlle aanraden als kraamverzorgster!

Familie van Dasselaar
8 maanden geleden

We hebben de kraamweek, net als de vorige keer, weer erg prettig ervaren, met een lach en een traan :-)

Fam. Banda
10 maanden geleden

Doordat ons kleintje wat eerder kwam dan 'gepland' kon onze kraamverzorgster niet meteen bij ons beginnen. Zij regelde dat Mariëlle haar de eerste dagen zou vervangen. We hebben fijne dagen gehad. Mariëlle is een vakbekwame, gezellige en zorgzame vrouw. Zeker aan te raden! Dankjewel voor de fijne dagen.

Abel, Myrna & Raf
een jaar geleden

Wij zijn super blij dat Mariëlle onze kraamverzorgster was bij ons eerste kindje, Raf. Onze kraamweek liep onverwachts anders doordat Raf plotseling in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Toen dat gebeurde heeft Mariëlle ons met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is nog even bij ons gebleven. Het was ineens schakelen en alles ging zo snel, maar Mariëlle bleef rustig en we hebben enorm veel steun aan haar gehad. Gelukkig liep alles goed af en hebben we de kraamweek alsnog fijn kunnen afsluiten. Het werd ons vanaf de intake meteen duidelijk dat Mariëlle veel passie voor het vak heeft en ze heel kundig is in alles wat ze doet. We hebben heel veel van haar geleerd, fijne gesprekken gehad en ook veel gelachen! Het vleugje humor wat zij met zich mee bracht konden wij enorm waarderen. Bedankt!

Bianca en Niels
een jaar geleden

We hebben een hele fijne, relaxte kraamweek gehad!
Mariëlle is ontzettend lief, vrolijk, kundig en professioneel.
We hebben heel veel van Mariëlle geleerd en we zijn naar heel dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.
Dankzij Mariëlle konden we echt genieten en rustig wennen aan de nieuwe situatie als gezinnetje. We voelden ons snel op ons gemak bij haar.
Mariëlle was ook heel lief voor ons zoontje. Ze is altijd heel betrokken en ze gaf op maat goede adviezen over voeding,

Als er ooit een tweede mag komen dan hopen we echt dat Mariëlle weer bij ons komt
.
Wij gunnen iedereen zo’n fantastische kraamhulp!

Heel veel liefs,

Bianca, Niels en Milan