Reactie plaatsen

Reacties

Mariët
19 dagen geleden

Wij hebben een hele gezellige en fijne kraamweek gehad! We zijn heerlijk verzorgd. Je hebt ons goed op weg geholpen en veel goede tips en adviezen gegeven. Veel dank! Groetjes Ian & Mariët en Liene

Thirza en Rik
2 maanden geleden

Wat een fijne ervaring was dit! Mariëlle is een kundige en prettige kraamverzorgende om je te ondersteunen in de kraamweek. Ze is zorgzaam voor zowel moeder als kind en is zowel professioneel als warm in haar contact met ons als gezin. Heerlijke fruitsalades en ontbijt met koffie op bed was een welkome bonus. We missen je nu al!

Jasmijn
3 maanden geleden

Dankzij jou hebben we een hele fijne kraamweek gehad. We hebben veel kunnen leren en sparren over situaties. We hebben heerlijke ontbijtjes en fruit hapjes gehad. En zelfs de katten zijn verwend en hebben de aandacht gekregen die wij ze even niet konden geven.
Bedankt voor deze fijne tijd.
Liefs, Jasmijn, Robbert-Jan & Puck
🐾 Ted & Ed

Eline
4 maanden geleden

Mede door Marielle hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Je straalt passie, liefde en kundigheid uit voor je mooie vak.
Het was gezellig, we hebben gelachen maar ook voor een traan was er ruimte.
Ook de gezelligheid naar onze andere dochter van 20 maanden was top.
Al met al een dikke vette pluim voor jou.
Liefs, Arnoud, Eline, Madelief en Florine

Jacqueline Siderius
6 maanden geleden

De afgelopen 8 dagen hebben wij mogen genieten van de hulp van Mariëlle. We werden na thuiskomst vanuit het ziekenhuis om 21.00 direct opgevangen door haar voor de opstartzorg. Ze is een zeer kundige, ervaren en lieve dame waar wij als kersverse ouders enorm veel van hebben geleerd. Met deze goede start kijken wij erg positief terug op de kraamweek! Mariëlle, bedankt voor alle goede zorgen! We zijn super trots dat wij jouw eerste gezinnetje mochten zijn. Liefs, Jacqueline, Kevin & Jacky