Reactie plaatsen

Reacties

Bianca en Niels
2 maanden geleden

We hebben een hele fijne, relaxte kraamweek gehad!
Mariëlle is ontzettend lief, vrolijk, kundig en professioneel.
We hebben heel veel van Mariëlle geleerd en we zijn naar heel dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.
Dankzij Mariëlle konden we echt genieten en rustig wennen aan de nieuwe situatie als gezinnetje. We voelden ons snel op ons gemak bij haar.
Mariëlle was ook heel lief voor ons zoontje. Ze is altijd heel betrokken en ze gaf op maat goede adviezen over voeding,

Als er ooit een tweede mag komen dan hopen we echt dat Mariëlle weer bij ons komt
.
Wij gunnen iedereen zo’n fantastische kraamhulp!

Heel veel liefs,

Bianca, Niels en Milan

Kedy en Nigel
5 maanden geleden

Super lieve, gezellige, relaxte, kundige kraamzorg gekregen van Mariëlle. Bij intake bleek al dat je je eigen voorkeuren kunt bespreken zonder enig oordeel (bijv. borst/flesvoeding), alleen maar fijne adviezen gekregen hoe je iets zou kúnnen doen. Was een bijzondere week voor ons waarin Mariëlle ons heeft begeleid en geholpen als kersverse ouders.

Ronald en Colinda en Djazz-lyn Boersen
8 maanden geleden

Met Mariëlle was het erg gezellig. We hebben een hoop geleerd en was een fijne hulp bij ons in huis. Erg bedankt en wie weet tot de volgende keer😉

Peter en Jorina
8 maanden geleden

Marielle was aanwezig tijdens de bevalling en kraamweek van ons eerste kindje. Marielle is erg kundig, professioneel, relaxed, en vooral ook erg gezellig. Fijne en serieuze gesprekken gevoerd maar ook heel veel lol gehad. Geen vraag is te gek. Ze heeft ons op een hele prettige manier begeleid bij het innemen van de rol als kersverse ouders.
Wij kijken terug op een prachtige en leerzame week!

Sabine
een jaar geleden

Ik had kraamzorg geregeld via mijn verloskundige en zij hadden Mariëlle voor mij ingeschakeld. Mariëlle kwam vervolgens samen met Lilian (in opleiding) bij ons derde kindje kramen.
Het was met namen een erg gezellige tijd! De sfeer was altijd relaxt. Mariëlle is professioneel en kundig in haar vakgebied. Ondanks dat het ons derde kindje was hebben we toch weer dingen van haar geleerd.
Mariëlle is persoonlijk, betrokken en dichtbij wat heel prettig is. Ook na de kraamtijd stuurde ze weleens een herinneringsappje of ik bijv wel dacht dat ik die dag met de vitamine D druppels mocht starten. Of ik werd getipt over iets wat ik met haar besproken had.
Kortom het was een mooie bijzondere tijd. ☺️

Ronald, Daisy en Luca
een jaar geleden

Tijdens mijn zwangerschap kon ik al terecht bij Mariëlle met vragen, voorbereiding en andere zaken. Toen onze zoon plots 3 weken te vroeg geboren werd stond Mariëlle op de dag van (ziekenhuis)ontslag meteen op de stoep. Gezellig, kundig, lief en vol met goede tips en trucs hielp Mariëlle ons de kraamweek door. Zorg op maat is precies wat zij ons bood. Luisterde en voelde goed aan wat wij als gezin en familie nodig hadden en paste zich daar op aan. We hebben hele fijne dagen gehad en wij als kersverse ouders hebben veel van haar mogen leren in korte tijd. Voor ons een dikke tien. Liefs, Ronald, Daisy en Luca

Jonathan, Heidi en Yarah
een jaar geleden

Wij hebben mede dankzij Mariëlle een voorspoedige thuisbevalling en kraamweek gehad. In de weken voor de bevalling voelden wij ons al met haar verbonden. Tijdens de kraamweek verzorgde zij ons alle drie, deelde zij haar deskundigheid en ervaring en was het ontzettend gezellig!
Dankbaar dat ik alles aan haar kon vragen en zij haar kennis deelde en ons op weg hielp met de verzorging van Yarah.
Wij missen haar en bevelen haar zeker warm aan bij ieder echtpaar die hun eerste kindje verwacht.

Lieke
2 jaar geleden

Tijdens de kraamweek van onze eerste zoon heeft Mariëlle ons fantastische geholpen en er een gezellige week van gemaakt die voorbij is gevlogen.
Alle tips en support die je nodig hebt bij de geboorte van je eerste kind hebben we gekregen. Het was precies de week die wij voor ogen hadden en waar wij op hoopten dat de week zou brengen. Wij zouden Mariëlle dan ook aanbevelen als Kraamzorg.

Lieke, Mathijs en Luke

Philip Bia Niek en Lina
2 jaar geleden

Wat was het fijn. Tijdens de zwangerschap al elke keer contact. En wat is het fijn als er ik het laatst wat zorgen zijn en je dat al kan delen met de kraamverzorgster.

Uiteindelijk 2'5 week te vroeg bevallen. Maar Mariëlle had meteen een oplossing en iemand klaar staan voor ons. Heb hier zelf niks voor hoeven doen. En de vervangster was 5 minuten nadat we thuis waren uit het ziekenhuis er al.. echt top.

Na 2 dagen kwam Mariëlle gezellig in ons gezin. Wat zijn we verwend met fruit. En als afsluiting de pannenkoeken.

We kijken terug op een gezellige en ontspannen week.

Philip, Bia , Niek en Lina

Tom, Annemiek en Bas
2 jaar geleden

Marielle was voor ons een erg fijne kraamverzorgster. Het is een kunst om op de achtergrond aanwezig te zijn maar tegelijk ook die enorme helpende factor. Geen vraag te gek en altijd werd er meegedacht. Een stukje humor konden wij ook waarderen, dat is ook fijn! Kortom, een mooi pakket met kwaliteiten die je maar wat graag in huis hebt in je kraamtijd.

We hebben veel van jou mogen leren en we gunnen ieder gezin een kraamverzorgster zoals jij!

Lieve groet Tom, Annemiek en Bas